Exterieur verzorging

De buitenkant van uw auto heeft veel te lijden in een land als Nederland. Zout, hagel, regen, sneeuw, zon, saharazand, hars van bomen etc. Om hem toch mooi te houden kun je de auto hier tegen beschermen. Niet door hem in de garage te zetten, maar door hem te poetsen.

Dit kan op vele manieren zoals:
– sealen
– waxen
– snelwax
– wax van wasstraat.

De basis is een schone gladde auto, bijvoorbeeld een nieuwe auto. Heeft u dit niet, dan moet hij eerst gepolijst worden of met klei worden behandeld. Veel mensen hebben hier geen zin en/of tijd voor. En daarom doen wij het graag voor u.

Als uw auto bij ons gepoets word, word hij grondig gepolijst en eventueel ook met klei behandeld. De klei haalt kleine puntjes uit de lak, zoals hars of teer. Hierdoor ben je er zeker van dat uw auto glad is en de wax zijn werk kan doen.

U kunt kiezen voor een normale wax die bij onze prijs is in begrepen. Maar u kunt ook kiezen voor onze sealant, die sterker is, en er daardoor minder onderhoud nodig is.

kenotek-logo

Doffe koplampen weer helder bij Stercleaning CarCleaning
De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen Koplamp voor worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit.

De oplossing
Tot voor kort was vervanging het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro’s per koplamp. Toen verschenen er producten op de markt waarmee de koplampen kunnen worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje worden voorzien. Stercleaning CarCleaning werkt met de modernste produkten en biedt daarom het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen, Dit unieke proces verwijdert de geoxideerde laag, polijst de koplamp.De herstelde koplamp is weer helder en werkt als nieuw, zowel voor wat betreft uiterlijk als prestaties.